26.4.2018

Voisko elämä olla pelkästään vaaleanpunaista?

Voi, ainakin yhden viikon verran kun ihanassa Roihuvuoren Kirsikkapuistossa kukkii!

Tätä on meikä odottanut innolla! Vaikka maalaiselle oli melekonen shokki muuttaa "isolle kirkolle" (kyllä, Kirkkonummi tuntuu aika isolta!), niin oon ollut viime syksystä saakka ihan täpinöissäni tästä mahdollisuudesta päästä kuvaamaan kirsikkapuiden kukkiessa. Ja ne kukkii ihan pian!

Haaveiletko vaaleanpunaisista kuvista? Jos vastasit kyllä, niin ilmoittaudu mun minikuvauksiin!


Oon suunnitellut kesälle monia minikuvauksia, eikä ois parempaa hetkeä korkata niitä kuin kirsikkapuisto, vai mitä? Kuvausaikoja löytyy arkisin, keskiviikosta perjantaihin. Ensimmäiset kuvaukset aloitellaan iltasella, kuuden jälkeen.  Minikuvauksessa kuvaukseen käytetään noin 15-20minuuttia jonka aikana saadaan ihan hirmunen määrä kauniita kuvia sulle tärkeistä ihmisistä (tai mikä parasta, susta itsestä!).

Tämä kuvaus sopii erityisesti rakastuneille, äiti♥lapsi kuvauksiin, valmistuville, perheille, riparilaisille ja ylioppilaille. Ja jos oikein villiksi mennään ja nopealla aikataululla onnistutte, niin miksei vihkipareille myös!

Voit ilmoittautua kuvaukseen sivujeni kautta, www.ikuistetaantunne.com. Minikuvaukset välilehdeltä löydät ilmoittautumiskaavakkeen josta voit pistää yhteystietosi tulemaan. Ilmoittautuminen onnistuu myös sähköpostitse tai soittaen. Kalenteri ei kuitenkaan kulje aina mukana, joten suosittelen pistämään viestiä jolloin voin soittaa sinulle takaisin mikäli en heti pääse vastaamaan puheluusi.

Kuvauksen hinta on 50€. Hinta sisältää kuvauksen, koevedokset salasanasuojatussa nettigalleriassa, sekä kolme valitsemaasi kuvatiedostoa viimeisteltynä. Mikäli kuvista löytyy enemmänkin suosikkeja, voit ostaa kuvia ja erilaisia kuvatuotteita lisätilaushinnaston mukaisesti.

Ja hei, tässä ois nyt lapset äitienpäivälahjan paikka. Mikäli tiedätte, että pystyisitte osallistumaan kuvaukseen kera äitinne, ostakaa kuvaukseen lahjakortti ♥

Ei mulla muuta, nähdään kuvauksissa ♥

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Koska haluan huomata kaikki saamani viestit (ja vastata niihin!) julkaisen viestit vasta, kun olen lukaissut ne itse läpi ^_^ !

© IKUISTETAAN TUNNE.

valokuvaaja Kankaanpää, valokuvaaja Karvia, perhekuvaus, muotokuvaus, studiokuvaus, tapahtumakuvaus, hääkuvaus, hautajaiskuvaus, joulukorttikuvaus, minikuvaus, huomenlahjakuvaus, lapsikuvaus, Jonna Lentovaara

Maira Gall