22.3.2018

LEMMIKKIEN VALOKUVAUSPÄIVÄ ISON OMENAN MUSTISSA JA MIRRISSÄ HUHTIKUUSSA!

Huhhuida, miten tää kevät vierähtelee eteenpäin! Olisikin aika julkistaa vuoden eka lemmikkien minikuvaus! Kuvaus järjestetään Espoossa, Ison Omenan Mustissa ja Mirrissä! Kuvaukseen ovat tervetulleita kaikki lemmikit. Siis just se sun pörröinen pupu tai kotkottava kana. Tuu mukaan kuvaukseen, se on nimittäin ilmainen ja maksat ainostaan niistä kuvatuotteista joita haluat tilata!

Jos haluat ihan satavarmana olla mukana kuvauksessa, niin pistäthän ilmoittautumisesi etukäteen (https://jlphotography.kuvatilaus.fi/JCLBGN), mutta voit tulla myös kattomaan paikanpäälle ilman ilmoittautumista jos löytyis sopiva väli just sun lemmikin (tai teidän kaverikuvan!) ikuistamiseen!


Ilmoittautuessasi kuvaukseen, kirjoitathan kohtaan "Lisätietoja ja toiveita kuvaajalle" hieman lisätietoja lemmikistäsi. Esimerkiksi lajin, nimen sekä iän lisäksi voit kertoa lemmikkisi mahdollisesta arkuudesta kovia ääniä kohtaan, kuuroudesta, ihmisarkuudesta yms. jotta osaan huomioida juuri sinun lemmikkisi oikein kuvaukseen tullessa.


Mitä tarkoittaa minikuvaus? Minikuvaus tarkoittaa sitä, että yhtenä päivänä kuvaan hurjan määrän lapsia, koiria, pareja tai perheitä. Aikataulu on melko kireä ja kuvaukseen varataan aikaa vain 5-30minuuttia. Sen lisäksi, että päivän aikana pystyn kuvaamaan monta ihastuttavaa kohdetta, teen pitkän päivän ilman kuvauskaluston siirtelyä. Tämä mahdollistaa kuvattaville edullisen hinnan ja matalan kynnyksen kuvakseen tulemiselle.

Miten ilmoittaudun kuvaukseen? Tähän kuvaukseen voit saapua myös ilmoittautumatta, tai ilmoittautua etukäteen netissä; https://jlphotography.kuvatilaus.fi/JCLBGN, jolloin varmistat paikkasi kuvauksessa.

Haluaisin ilmoittaa useamman kohteen kuvattavaksi? Otathan yhteyttä etukäteen, mikäli haluaisit useamman kohteen etukäteen kuvattavaksi. Myymälässä ei käytetä täysikokoisia kuvaustaustoja, joten tämä saattaa luoda pientä haastetta kuvauksen suhteen mikäli kuvattavia kohteita olisi useampi kerralla.

Kuvauksen hinta ja muut kulut? Kuvaus on ilmainen. Kuvaukseen kuuluu myös koevedokset salasanasuojatussa nettipankissa 3kk ajan joista voit halutessasi tilata erilaisia kuvatuotteita haluamistasi kuvista.

Mitä minun pitää ottaa huomioon kuvaukseen tullessa? Sen lisäksi että olet hyvällä tuulella :)? Tule kuvauspaikalle ajoissa jotta kuvausajat eivät myöhästy ja ettei päivä veny tarpeettomasti. Ollessasi kuvauspaikalla, odota rauhallisesti vuoroasi ja anna muille kuvattaville kuvausrauha.

Miten kuvauksessa toimitaan? Saapuessasi myymälään, saat tiskiltä kuvaussopimuksen jonka täytettyäsi voimme siirtyä kuvaukseen. Ole mahdollisimman rauhallinen, älkä "hetsaa" lemmikkiäsi jota mahdollisesti tilanne jännittää jo muutenkin. Tehdään yhdessä kuvaushetkestä mukava tilanne lemmikillesi! Ota siis esimerkiksi mukaasi lemmikile herkkuja palkaksi, useimmiten yksi ohjaaja riittää että paikanpäälle hieman hidastamaan tahtia ja pitämään innokasta mallia kuvausalueella ja hyvällä kuvaustuulella :).

Mistä näen kuvaukseni kuvat? Kuvattujen koevedokset ovat nähtävillä 10arkipäivän kuluessa kuvauksesta. Kuvauksen yhteyssä saat mukaasi kuvaustunnuksen (kirjain/numerosarja) millä näet kuvattujen kuvien koevedokset menemällä osoitteeseen:www.jlphotography.kuvatilaus.fi tai syöttämällä kuvaustunnuksen tämän sivuston etusivulla olevaan kuvaustunnus kohtaan.

Kuvaustunnus on henkilökohtainen eikä muut pääse katsomaan kuvianne.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Koska haluan huomata kaikki saamani viestit (ja vastata niihin!) julkaisen viestit vasta, kun olen lukaissut ne itse läpi ^_^ !

© IKUISTETAAN TUNNE.

valokuvaaja Kankaanpää, valokuvaaja Karvia, perhekuvaus, muotokuvaus, studiokuvaus, tapahtumakuvaus, hääkuvaus, hautajaiskuvaus, joulukorttikuvaus, minikuvaus, huomenlahjakuvaus, lapsikuvaus, Jonna Lentovaara

Maira Gall