28.4.2018

Kesä tulee, olethan valmis?

Kesä on sitä, että voi lähteä ulos ja unohtaa kengät sisään. Kesä on sitä, että aamulla herää sateen ropinaan ja haluaa silti mennä ulos terassille istumaan. Kesä tarkoittaa meikäläiselle myös ihan älyttömästi ihania kuvattavia -lapsia, perheitä, rakastuneita unohtamatta ihmisen parhaita kavereita. 

Mun kesä tulee olemaan täynnä ihan loistavia kuvaushetkiä, mahtavia oivalluksia, hyttysten pistoksia ja naurusta kipeytyneitä vatsalihaksia (pakkohan niitäkin on jotenkin treenata?)



Mä toivon, että tuleva kesä tulee olemaan myös sulle unohtumaton. Suunnitelkaa kesää, mutta älkää liikaa. Jättäkää viikonloppuja tyhjiksi ja kokonaisia viikkoja suunnittelematta. Vaikka Lidlin mainos muuta väittääkin -kesää on enemmän kuin yksi päivä.

Mulla on kesälle yks tavoite. Yritän kuvata enemmän hetkiä joita en haluaisi unohtaa. Aina ei tarvi kuvakulmien olla täydellisiä ja valotuksen onnistunut prikulleen -albumiin mahtuu kuvia täydellisistä hetkistä epätäydellisine kuvausasetuksineen. Kirjoitin muutama vuosi sitten sivuilleni:

Olen valokuvaaja koska uskon,
että emme muista päiviä,
vaan me muistamme hetkiä.

Kuvatkaa puhelimien muistit täyteen. Koska mikä on sen parempaa ensi talven loskassa kuin käpertyä viltin alle ja katsella noita kuvia, fiilistellä hauskimmat kalareissut ja epäonnistuneimmat grillaukset uudestaan? Ei mikään.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Koska haluan huomata kaikki saamani viestit (ja vastata niihin!) julkaisen viestit vasta, kun olen lukaissut ne itse läpi ^_^ !

© IKUISTETAAN TUNNE.

valokuvaaja Kankaanpää, valokuvaaja Karvia, perhekuvaus, muotokuvaus, studiokuvaus, tapahtumakuvaus, hääkuvaus, hautajaiskuvaus, joulukorttikuvaus, minikuvaus, huomenlahjakuvaus, lapsikuvaus, Jonna Lentovaara

Maira Gall