21.10.2016

Kukat -voi mikä murheenkryyni!

Joitain asioita ei vain osaa, ja yksi niistä on kukkasten hengissä pitäminen. Ei uskoisi että mulla on kaksi elossa olevaa koiraa ja suht hyvin ruuissa pidetty siippa. Mutta se johtuukin varmaan siitä, että ne osaa ilmoittaa nälästään, kukkaparat eivät. Mutta oli pakko kuvata ne, nimittäin viikkohaasteena on kuvata keittiötä, minäpä kuvasin tämän hetkisen, niin kovin surumielisen katseenvangitsijan.

Vaikka miten yrittäisin, nuo neilikat (eikö noi ookkin neilikoita?) nuupahti heti seuraavana päivänä kun ostin ne kaupasta. Koska jos tässä taloudessa tahtoo saada kukkakimpun koristamaan pöytää, se pitää hankkia itse. Varmaan osaksi siksi, että niiden ostaminen on turhaa jos kerran nuupahtavat jo seuraavana päivänä.

Keittiö on meillä muutoin vielä pahasti vaiheessa. Ollaan asusteltu tässä nykyisessä kodissa liki kaksi kuukautta, eikä keittiössä ole vieläkään edes verhoja. Se taas johtuu siitä, että en tiedä millaiset verhot ostaa ikkunaan johon on suunniteltu vain kappa -mutta entä jos vihaa kappaverhoja?


Oonmä yrittänyt epätoivoisesti muillakin kukilla -aina yhtä huonolla menestyksellä. Kaapista löytyi kaksi ihanaa Putiikki Emmasta ostettua teemukia joista ei kuitenkaan ole juuri koskaan sitä teetä juotu, joten pääsivät hyötykäyttöön parille pienelle kukkaselle. Tokmanni ja -50%:in kukkaset
-olishan se pitänyt arvata ettei niistäkään eläkeseuraa itselleen saa mutta jos edes hetkisen. Niiden suhteen en kyllä luovuta, pistin uusiin multiin ja sotkin käteni niiden takia. Saisivat kyllä elää.

Viikko on ollut aivan yhtä hässäkkää, tosta meidän viikon somettomuuskokeilusta kerron hieman myöhemmin ja pahinhan on vielä edessä. Jos viikonlopusta selvitään niin se saattaa tarkottaa sitä, että pirtin pöytä päätyy autotalliin maalaukseen! Viikonloppuna olis tiedossa myös metsässä samoilua ja joulukuvausrekvisiitan metsästystä. Muutama paikka on vielä vapaana Kankaanpään kuvauksiin, Karviaan yksi. Ihanaa että porukka on jaksanut intoutua jo tässä vaiheessa jouluun vaikka itestä tuntu että voi kauhee, nytkö siitä pitää jo alkaa hössöttämään. Vaikka kuulemani mukaan ainakin Halpa-Halli ja Tokmanni aloitti hössöttämisen jo aikapäiviä sitten.

Jos kuitenkin ensin selviydytään tästä lokakuusta ja nautitaan ihanan kirpeistä syyskeleistä ♥

6 kommenttia

  1. No voi harmi noiden kukkien kanssa! Onhan nuo neilikat hiukan surullinen näky. Mukavaa lokakuun viimeistä viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, parempi onni ensikerralla noiden kukkien kanssa! Kiitos kommentistasi :)!

      Poista
  2. Tunnelmalliset kuvat kukkaparoista huolimatta. :)

    VastaaPoista
  3. Kauniita ja tunnelmallisia kuvia - surku kyllä neilikoita. Yleensä ne kestää ja kestää vaikka kuinka kauan. Höh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun hortonomin taidoissa on siis selvästi jotain pielessä :D!

      Poista

Kiitos viestistäsi! Koska haluan huomata kaikki saamani viestit (ja vastata niihin!) julkaisen viestit vasta, kun olen lukaissut ne itse läpi ^_^ !

© IKUISTETAAN TUNNE.

valokuvaaja Kankaanpää, valokuvaaja Karvia, perhekuvaus, muotokuvaus, studiokuvaus, tapahtumakuvaus, hääkuvaus, hautajaiskuvaus, joulukorttikuvaus, minikuvaus, huomenlahjakuvaus, lapsikuvaus, Jonna Lentovaara

Maira Gall