3.11.2016

Tonttulakit hakusessa? Ei hätää, ihanat käsityötaiturit pelastaa!

Miten monelle muulle meinaa iskeä paniikki tonttulakeista? Joulukorttikuvauksia järjestellään nyt ympäri suomea ja meistä kaikki potee ihan samaa ongelmaa -ei muuten löydy tähän aikaan vielä sitä ihanaa joulukrääsää -saatika tonttulakkeja! Oonmä tukkaani repiny kun oon metsästäny kaikkia nettikauppoja. Nyt annan ihan ilmaisen vinkin kaikille, avatkaa face (kun kuitenkin olette sielä!) ja klikatkaa itsenne alla oleviin linkkeihin. En voi muuta sanoa, kuin että iso kiitos facen "Ommeltujen vaatteiden kirppis" ja ihanat kädentaitajat!

Nimittäin kerkes meikäläinenkin tilailemaan mitä ihanimpia tonttulakkeja vielä ensiviikoksi. postaukseen keräsin ihania suosikkeja joilta osalta tilasinkin tonttulakkeja. En malta odottaa että postista tipahtaa ihanat kirjeet, kuvaan heti teille mitä itse ostelin!

Ja ei muuten oo maksettuja sponsorointeja, (jos siitä pitää edes mainita) vaan ihan erityisesti teitä ensiviikon joulukorttikuvattavia ajattelin. Nimittäin lähes kaikilla löytyy näitä tuotteita heti valmiina ja ainakin itse sain nopeimmat jo samanpäivän aikana postiin! Eli en voi kuin suositella. Mutta kuitenkin, tässä pari löytöä ja lemppareita heiltä!

HANDMADETINSKI
Tinskiltä löytyy albumeista vaikka mitä ihania kansiota, tonttulakeille ihan omansa. Löytyy pipoo, kauluria ja villasukkaa... Mutta tuo tonttulakki albumi. Mä en kestä tota harmaata pallokuvioo! Siis ihan älyttömän ihana! Kaikista myynnissä myös kahta erilaista versiota, normaaleja sekä pitkän mallisia (näihin olen ite tykästynyt!) tonttulakkeja. Siltä vain valkkaamaan!



MINIRUSETTI
Sivuilta löytyy kätevästi albumi "Myytävät tuotteet" joista löytyy valmiita, heti lähetykseen valmiita tuotteita. Ja hei, kattokaas esimerkiksi TÄMÄN tonttulakin helistimiä (rusettia unohtamati)! Muutenkin tosi ihania pipoja ja tuubeja, myös aikusille tilattavaksi ♥


OMPELIKS
Ompeliksilta löytyy myös todella kätevästi albumi "Myynnissä nyt". Vielä ei ole tonttulakkeja näytillä, mutta niitä ON ja vaikka mitä ihania! Tonttulakit bongasin tuolta "Ommeltujen vaatteiden kirppikseltä" ja varmaan jossain vaiheessa kuvia ja tonttulakkimalleja tulossa myös tänne sivuille. Viestiä pistämällä sain itse vielä hurjasti tietoa lakeista, kuvia jne.. Päähine ja asustemalleista löytyy myös vaikka mitä ihanaa tilailtavaksi!


PIKKUNEKKULA
Pikkunekkulan tietää moni muukin, ja noihin kankaisiin rakastuu ihan kaikki! Siis ihan tajuttoman suloisia kuoseja, niin tonttulakkeihin kuin kaikkeen muuhunkin! Ja lisäksi, ihanat LONKEROISET ja RUSETIT, mä en kestä!


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Koska haluan huomata kaikki saamani viestit (ja vastata niihin!) julkaisen viestit vasta, kun olen lukaissut ne itse läpi ^_^ !

© IKUISTETAAN TUNNE.

valokuvaaja Kankaanpää, valokuvaaja Karvia, perhekuvaus, muotokuvaus, studiokuvaus, tapahtumakuvaus, hääkuvaus, hautajaiskuvaus, joulukorttikuvaus, minikuvaus, huomenlahjakuvaus, lapsikuvaus, Jonna Lentovaara

Maira Gall