26.10.2016

KOIRIEN JOULUKORTTIKUVAUS LAUANTAINA 19.11!

No mutta kyllä! Melekein jäi järjestämäti mutta ei malta jättää unholaan ihmisen parasta ystävää! Koirien joulukorttikuvaukset lauantaina 19.11 Kankaanpäässä! Nyt kannattaa olla nopea, nimittäin paikkoja on vain muutama!

Kuvausajat varataan sähköpostitse jonna.lentovaara@gmail.com. Kuvausajat ovat puolentunnin mittaisia jotta ehdimme täyttämään kuvaussopimuksen ja minä ehdin tutustua koiraasi jotta tilanteesta saadaan mahdollisimman hauska hetki meille kaikille!

Kuvaushinta 30€ (Kankaanpään Koiraharrastajien jäsenet 20€/koira), sisältää kuvauksen, koevedokset sekä yhden asiakkaan valitseman kuvan täydellä resoluutiolla sähköpostiin toimitettuna. Halutessasi tuotteita myös muista kuvista.

Mitä tarkoittaa joukkokuvaus? Joukkokuvaus tarkoittaa sitä, että yhtenä päivänä kuvaan hurjan määrän lapsia, koiria, pareja tai perheitä. Aikataulu on melko kireä ja kuvaukseen varataan aikaa vain 30minuuttia. Sen lisäksi, että päivän aikana pystyn kuvaamaan monta ihastuttavaa koiruutta, teen pitkän päivän ilman kuvauskaluston siirtelyä. Tämä mahdollistaa kuvattaville edullisen hinnan ja matalan kynnyksen kuvakseen tulemiselle.

Miten ilmoittaudun kuvaukseen? Kuvaukseen ilmoittaudutaan sähköpostitse: jonna.lentovaara@gmail.com tai puhelimitse 040 936 2775.

Haluaisin ilmoittaa useamman kohteen kuvattavaksi? Halutessasi voimme kuvata perheen kaikki koirat myös yhdessä (varaathan apukäsiä mukaan!) esimerkiksi lasten ja muun perheen kanssa. Mikäli haluat koiruuksista yksittäiskuvia, varaathan vähintään kaksi kuvausaikaa.

Kuvauksen hinta ja muut kulut? Kuvauksen hinta on 30€ (KaKon jäsenet 20€), sisältäen kuvauksen, koevedokset sekä yhden asiakkaan valitseman kuvan käsiteltynä. Halutessasi voit tilata myös muita kuvia koevedoksista, kuvien hinnaston näet alta. Ennen kuvausta molemmat osapuolet allekirjoittavat ns. kuvaussopimuksen jossa on esimerkiksi määritelty kuvauksen ja koevedosten hinnaksi 30€.

Mitä minun pitää ottaa huomioon kuvaukseen tullessa? Sen lisäksi että olet hyvällä tuulella :)? Tule kuvauspaikalle ajoissa jotta kuvausajat eivät myöhästy ja ettei päivä veny tarpeettomasti. Ollessasi kuvauspaikalla, odota rauhallisesti vuoroasi ja anna muille kuvattaville kuvausrauha.

Miten kuvauksessa toimitaan? Kirjoitettuamme kuvaussopimuksen, siirrymme studioon kuvaamaan. Erityisesti eläväiset ja/tai rauhattomat koirat tarvitsevat kuvaajan lisäksi apukäsiä paikallaan pysymiseen. Ota siis esimerkiksi mukaasi koiralle herkkuja palkaksi, useimmiten yksi ohjaaja riittää että paikanpäälle hieman hidastamaan tahtia ja pitämään innokasta mallia kuvausalueella ja hyvällä kuvaustuulella :).

Mistä näen kuvaukseni kuvat? Kuvattujen koevedokset ovat nähtävillä 10arkipäivän kuluessa kuvauksesta. Kuvauksen yhteyssä saat mukaasi kuvaustunnuksen (kirjain/numerosarja) millä näet kuvattujen kuvien koevedokset menemällä osoitteeseen:www.jlphotography.kuvatilaus.fi tai syöttämällä kuvaustunnuksen tämän sivuston etusivulla olevaan kuvaustunnus kohtaan. 

Kuvaustunnus on henkilökohtainen eikä muut pääse katsomaan kuvianne.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Koska haluan huomata kaikki saamani viestit (ja vastata niihin!) julkaisen viestit vasta, kun olen lukaissut ne itse läpi ^_^ !

© IKUISTETAAN TUNNE.

valokuvaaja Kankaanpää, valokuvaaja Karvia, perhekuvaus, muotokuvaus, studiokuvaus, tapahtumakuvaus, hääkuvaus, hautajaiskuvaus, joulukorttikuvaus, minikuvaus, huomenlahjakuvaus, lapsikuvaus, Jonna Lentovaara

Maira Gall