3.7.2017

Tervetuloa satumetsään!

Satumetsän kuvaukset vain lähestyvät! Ihan muutamien päivien päästä kuvataan ensimmäiset, ihanat tyypit ja ensiviikolla jatketaan! Ensimmäinen kuvauspäivä on nyt täynnä, mutta ensiviikon tiistain (11.7) ja perjantain (14.7) kuvauksiin ehdit vielä mukaan. Jäljellä aamun ja iltapäivän aikoja :)! Ilmoittaudu kuvaukseen kotisivuillani: "Minikuvaukset 2017".



Vaikka kuvaamme keskellä ihanaa metsää, ei valmistautumisessa tai kuvauksen etenemisessä ole eroa sen enempää kuin studiossakaan. Ainoa yksi suuri ero on, että metsässä on hyttysiä. Paljon. Muistakaa siis, että paras tuoksunne on OFF, ja sitä saa olla paljon. Kuvaajan löydättekin varmaan hajua seuraten :D!

Jos näyttää siltä, että taivaalta sataa akkojen lisäksi äkeitä, kuvaukset tottakai perutaan ja pyritään löytämään uusi kuvauspäivä. Peruutuksia ei kuitenkaan ihan heppoisesti tehdä, eli pienet sateet eivät meitä pelästytä. Metsä on kaikenlisäksi niin tiheää, ettei sinne edes pieni sade pääse lainkaan! Tilannetta seurataan aina ahkerasti Supersään kautta. ja mahdollisista muutoksista ilmoitetaan aina puhelimitse kaikille kuvattaville.

Mitä kaikkea pitäisi ottaa mukaan?
Hyvä mieli, mahdolliset vaihtovaatteet, se hyttysmyrkky, suihkupullo vedellä täytettynä (pikkulasten tukkia ajatellen ;)).. Itsesi. Sillä päästään pitkälle. Toki myös omaa rekvisiittaa voi ottaa mukaan, valmistuville kukkia (älkää unohtako lakkia!), rippiristi, lapsille metsään sopivan nallen.

Kuvauksessa vierähtää 20-30min/kuvattava kohde. Mikäli siis varasit sekä lapsen yksilökuvan että perhekuvauksen (eli kaksi kuvausaikaa), kannattaa kuvaukseen varata aikaa tunti. Näitä minikuvauksia ei olla ihan niin tiukkaan ajoitettu kuin minikuvauksia normaalisti, eli pienille muutoksille on aikaa myös kesken kuvauksen. Mikäli lapsesta tuntuu yksinkuva vaikealta, voidaan lennossa vaihtaa suunnitelma perhekuvaan (kuvaushinta ei siis muutu), tai mikäli haluattekin molemmat ja teidän kohdallanne sattuu olemaan aikaa, voidaan venyttää yksi kuvausaika kahteen näin halutessanne.


Millaiset vaatteet olisivat parhaimmat?
Vaikka valkoinen sopii satumetsään aina, on mahdollisuudet rajattomat. Boheemia tai hupparia, riippuen tosi paljon siitä mitä ollaan kuvaamassa! Parikuvauksessakin voi olla rento tyyli ja teillä voi olla yllänne retkikuteet keltaisine saappaineen ja punaisine ruutupainoineen! Tyyli on vapaa ja onneksi metsä sopii kaikkeen.

Lisäksi rekvisiittaa saa tosiaan ottaa mukaan, kukkaseppeleitä yms. mitä vain keksitte :)!

Kuvauspaikan sijainnista olen lähettänyt teille osoitteen ja lisäksi karttalinkin sähköpostitse. Mikäli ette löydä paikalle, soittakaa tai pistäkää viestiä niin navigoin teidät perille parhaani mukaan! Kartta vielä varmuuden vuoksi alla. Kuvan kartassa reitti aloitettu vanhalta Siwalta, eli nykyiseltä K-kaupalta:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Koska haluan huomata kaikki saamani viestit (ja vastata niihin!) julkaisen viestit vasta, kun olen lukaissut ne itse läpi ^_^ !

© IKUISTETAAN TUNNE.

valokuvaaja Kankaanpää, valokuvaaja Karvia, perhekuvaus, muotokuvaus, studiokuvaus, tapahtumakuvaus, hääkuvaus, hautajaiskuvaus, joulukorttikuvaus, minikuvaus, huomenlahjakuvaus, lapsikuvaus, Jonna Lentovaara

Maira Gall