20.1.2017

Ystävänpäivä on nopeammin kuin uskotkaan!

Mutta on yks toinenkin ihana, kansainvälisesti juhlistettava päivä. Nimittäin huomisen "Halipäivä" jota meikäläinen muistelee erityisesti kouluajoilta. Niin ala- kuin ylä-asteella askarreltiin pahviset sydämet kaulaan roikkumaan. Tavoitteena oli kerätä mahdollisimman monta nimeä nimeä sydämeen ja tietysti -nimiähän sai ainoastaan halaamalla.


Olkoonkin, että kyseessä oli kisa (meikäläinenkin on melko kilpailuviettinen..), niin halattua tuli jokaista oppilasta, opettajaa, siivoojaa, keittäjää, koulussa vierailijaa nimmareiden saamiseksi. Miten usein sitä muka muuten tulisi halattua?

Se on kyllä jännä, muutamia ystäviä on joita halaa tuon tuostakin kun nähdään pitkän ajan jälkeen tai jos ei nähdä pitkään aikaan. Joidenkin kanssa se on tosi luontaista ja voin halata niitä vähemmänkin tuttuja jos on tosi hyvä fiilis. Ja kun siitä tulee niin kovin hyvä fiilis ainakin sen alkun hämmennyksen jälkeen! Pari kertaa olen saanut  halaukset myös kuvattujen vanhemmilta kiitosten kera, siinä on poijjaat mieli sykkyrällä ja hyvää tuulta kestää lopun päivää.

Lapset on jotenkin niin erilaisia. Ne saattaa kesken kuvauksen istahtaa syliin, halata (ja vaatia kuvien katselua kamerasta) ja osoittaa hyvää tuultaan helpommin. Missähän vaiheessa tuo muuttuu, ettei enää halata sponttaanisti, ainoastaan onnitteluiden yhteydessä jos silloinkaan?

Pitäiskö vanhempanakin vain askarrella se pahvinen sydän ja mennä torille säikyttelemään halailemaan ihmisiä -myös niitä joita ei tunne? Saattaa olla ettei ihan samalla kannata ainakaan käyntikortteja jaeskella, satakuntalaisittain pitäisivät mua viä hulluna.

Silti, halailkaa enemmän, siitä tulee hyvä mieli ♥

Ihan kohta vietetään myös ystävänpäivää, muutamat ovatkin jo huomanneet, että kuvatilaukseen on tipahtanut vaihtoehdoiksi myös ystävänpäiväkortit (2,50€/kpl)! Lisäksi on tietysti monia muita tuotteita ja lahjaideoita ystävänpäiväksi (hiirimattoja, kahvikuppeja, avaimenperiä... ).

Kuvatuotteiden tilaukset tulee olla tehtynä ensiviikon perjantaina 27.1
Ehtiäkseen ystävällesi varmasti ajoissa. Näin ehdit vielä toimittaa
kuvatuotteet varmasti ystävillesi.

Ystävänpäivälahjat tulee postin sivujen mukaan pistää postiin viimeistään 12. helmikuuta.

Onko kuvaustunnus hukassa? Ota minuun yhteyttä kipinkapin niin lähetän kuvaustunnuksesi sinulle uudestaan jotta pääset tilaamaa kuvista haluamiasi tuotteita jonna.lentovaara (at) gmail.com  :)



Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Koska haluan huomata kaikki saamani viestit (ja vastata niihin!) julkaisen viestit vasta, kun olen lukaissut ne itse läpi ^_^ !

© IKUISTETAAN TUNNE.

valokuvaaja Kankaanpää, valokuvaaja Karvia, perhekuvaus, muotokuvaus, studiokuvaus, tapahtumakuvaus, hääkuvaus, hautajaiskuvaus, joulukorttikuvaus, minikuvaus, huomenlahjakuvaus, lapsikuvaus, Jonna Lentovaara

Maira Gall