9.1.2017

Oottekste huomannu et meikäläisellä on nykyään chatti?

Muutamat ovatkin jo taineet huomata, että sivuillani on nykyään chatti käytössä! Se pallura sielä näytön oikeassa alalaidassa avaa ihan uuden mahdollisuuden kysyä nopeasti jotain tiettyä asiaa, ottaa yhteyttä ja kysyä lisätietoja ihan mistä vaan. Niin, tai kysyä vaan että mitä kuuluu!

Oon usein miettinyt, että mikä olis teitä ajatellen paras tapa pitää yhteyttä ja miten olisin entistäkin paremmin tavoiltevissa. Kun ei ole sitä kivijalkaliikettä johon voi vain marssia sisään kysymään lisätietoja kuvauksista tai jostain muusta mieltä askarruttavasta asiasta.

Tietysti on sähköposti joka on mukanani aina ja tsekkailen sen viestit päivittäin. Puhelin tottakai pyörii mukana mutta kuvausten tiimellyksessä tai autoa ajaessa en aina ehdi vastaamaan puheluihin jolloin toivon, että asiakas pystyisi laittamaan viestiä -joko perinteistä tai whatsappia.

Mikäli chattinappulan vieressä on vielä vihreä pallo, se kertoo siitä että oon langoilla just nyt. Luultavasti istun siis koneella tekemässä teidän kuvia tai mulla on muutenvaan sellanen hetki että ehdin samantien vastailemaan viesteihin.

Viestit toki saapuvat perille myös silloin kun en itse ole paikalla ja vastaan niihin heti kun viestit huomaan. Musta tää on huisin kätevä, mitenkäs teitin mielestä?

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Koska haluan huomata kaikki saamani viestit (ja vastata niihin!) julkaisen viestit vasta, kun olen lukaissut ne itse läpi ^_^ !

© IKUISTETAAN TUNNE.

valokuvaaja Kankaanpää, valokuvaaja Karvia, perhekuvaus, muotokuvaus, studiokuvaus, tapahtumakuvaus, hääkuvaus, hautajaiskuvaus, joulukorttikuvaus, minikuvaus, huomenlahjakuvaus, lapsikuvaus, Jonna Lentovaara

Maira Gall