9.10.2016

JOULUKORTTIKUVAUKSET KANKAANPÄÄSSÄ!


Perinteikkäästi, joulukorttikuvaukset tulevat tietysti myös tänä vuonna! Viimevuonna oli hauskaa (kuten yllä olevista kuvista voi päätellä!) ja kuukauden päästä pidetään vähintään yhtä hauskaa vaikka kananmunat ja jauhot eivät studiolla lenteliskään!

Tänä vuonna on vuorossa jotain hieman hilitympää ja kauniin yksinkertaista kuvausrekvisiittaa. Kaikille ilmoittautuneille kerron kuvaustausta ja rekvisiitasta lähempänä kuvausta jotta osaatte valita säihkysilmillenne mieleisenne vaatteet taustaan ja rekvisiittaan sopien!


Kuvauspäivä on siis isänpäivää edeltävä lauantai ja kuvausaikoja on rajoitetusti tarjolla niille jotka haluavat tänäkin vuonna pistää omannäköisen joulukortin tutuille postiin. Kuvaukset aloitellaan 13:00 ja aikoja voi käydä varailemassa ensisijaisesti Putiikki Emmassa (Keskuskatu 34, Kankaanpää), mutta toki myös minulle voi pistää sähköpostia ja rimpauttaa puhelimella niin katson ajan aina sen mukaan miltä tilanne päivän päätteeksi näyttää putiikilla varanneiden jälkeen :)

Kuvaukset järjestetään siis ihanan Putiikki Emman tiloissa, ja kuvauksen aikana putiikilla pystyy tekemään ostoksia niin kotiin kuin pukin konttiin. Putiikki Emman sivuihin Facebookissa kantsii tutustua;
https://www.facebook.com/putiikkiemma/

Tämä kuvaus on tarkoitettu ainoastaan lapsille ja kuvaukseen mahtuu kerralla 1-3 lasta. Kuvaus sopii vauvasta jo varttuneempiinkin lapsiin ja on muunneltavissa lasten iät huomioiden. Kerrothan jo ilmoittautuessasi lasten iät ja montako lasta kuviin on tulossa. Mikäli tahdot useammasta lapsesta sisaruskuvan lisäksi yksittäiskuvat, varaathan kaksi aikaa!

Kuvaushinta 30€ sisältää kuvauksen, kuvaussopimuksen, koevedokset salasanasuojatussa nettipankissa sekä yhden valitsemasi kuvatiedoston joulukorttimuokkauksella, kauttani mahdollisuus tilata myös valmiit paperikuvat valmiina joulukortteina!

Kuvatiedostot ovat aina täysikokoisia kuvatiedostoja joissa ei ole kuvaajan leimaa. Kuvatiedostoista voit valmistaa haluamiasi tuotteita missä ja milloin tahansa. Kuvatiedoston mukana saat erikseen nettikäyttöön optimoidun kuvan kuvaajan leimalla.

JOULUKORTTIEN POSTITUS JA KUVIEN AIKATAULU
Kuvauksen koevedokset ovat nähtävillä perjantaina 18.11. Tehtyäsi kuvavalinnan, kuva tulee sähköpostiisi valmiina viikon kuluessa tilauksesta. 

POSTIN AIKATAULU
Kotimaan joulutervehdys (0,90 €) 14.12.


Joulukorttikuvaukset mahdollista järjestää myös Karviassa studiolla perjantaina 10.11.
Karvian kuvauksiin ilmoittautuminen suoraan minulle joko soittamalla tai sähköpostitse jonna.lentovaara (at) gmail.com :)!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

JOUKKOKUVAUSTEN UKK
Mitä tarkoittaa joukkokuvaus? Joukkokuvaus tarkoittaa sitä, että yhtenä päivänä kuvaan hurjan määrän lapsia, koiria, pareja tai perheitä. Kuvaukseen varataan aikaa 20minuuttia. Sen lisäksi, että päivän aikana pystyn kuvaamaan monta ihastuttavaa mallin alkua, teen pitkän päivän ilman kuvauskaluston siirtelyä. Tämä mahdollistaa kuvattaville edullisen hinnan ja matalan kynnyksen kuvakseen tulemiselle.

Miten ilmoittaudun kuvaukseen? Tähän kuvaukseen ilmoittaudutaan mieluiten Putiikki Emmassa (keskuskatu 34, Kankaanpää), mutta myös sähköpostitse (jonna.lentovaara [at] gmail.com)/puhelimitse (040 936 2775).

Haluaisin ilmoittaa useamman kohteen kuvattavaksi? Jokaiseen kuvattavaan varataan yksi kuvausaika, jos sinulla on siis vaikkapa kaksi lasta joista molemmista haluat kuvat sekä yhdessä että erikseen, varaa kaksi kuvausaikaa. Mikäli sinulla on esimerkiksi sisarukset joista haluat vain sisaruskuvan, yksi kuvausaika riittää mutta muistathan silti kertoa kuvattavien lukumäärästä ilmoittautuessasi kuvaukseen.

Kuvauksen hinta ja muut kulut? Kuvauksen hinta on 30€, sisältäen kuvauksen, koevedokset sekä yhden asiakkaan valitseman kuvan käsiteltynä. Halutessasi voit tilata myös muita kuvia koevedoksista, kuvien hinnaston näet alla. Ennen kuvausta molemmat osapuolet allekirjoittavat ns. kuvaussopimuksen jossa on esimerkiksi määritelty kuvauksen, koevedosten ja yhden kuvan hinnaksi yhteensä 30€.

Mitä minun pitää ottaa huomioon kuvaukseen tullessa? Sen lisäksi että olette hyvällä tuulella :)? Tule kuvauspaikalle ajoissa jotta kuvausajat eivät myöhästy. Ollessasi kuvauspaikalla, odota rauhallisesti vuoroasi ja anna muille kuvattaville kuvausrauha :)

Miten kuvauksessa toimitaan? Kirjoitettuamme kuvaussopimuksen, siirrymme kuvaamaan. Koska olemme jo sähköpostissa käyneet läpi kuvattavat (onko kyseessä koko perheen lapset, ainoastaan yksi kuvattava jne..) kuvaus voidaan aloittaa pikimmiten. Erityisesti eläväiset lapset tarvitsevat kuvaajan lisäksi apukäsiä paikallaan pysymiseen. Ota siis esimerkiksi mukaasi jotain mielenkiinnon herättäjää vaikka yleensä riittääkin että toinen vanhemmista on paikalla hieman hidastamassa vauhtia ja pitämään innokasta mallia kuvausalueella ja hyvällä kuvaustuulella :).

Mistä näen kuvaukseni kuvat? Kuvattujen koevedokset ovat nähtävillä 7 arkipäivän kuluessa kuvauksesta. Kuvauksen yhteyssä saat mukaasi kuvaustunnuksen (kirjain/numerosarja) millä näet kuvattujen kuvien koevedokset menemällä osoitteeseen:www.jlphotography.kuvatilaus.fi.

Kuvaustunnus on henkilökohtainen eikä muut pääse katsomaan kuvianne.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Koska haluan huomata kaikki saamani viestit (ja vastata niihin!) julkaisen viestit vasta, kun olen lukaissut ne itse läpi ^_^ !

© IKUISTETAAN TUNNE.

valokuvaaja Kankaanpää, valokuvaaja Karvia, perhekuvaus, muotokuvaus, studiokuvaus, tapahtumakuvaus, hääkuvaus, hautajaiskuvaus, joulukorttikuvaus, minikuvaus, huomenlahjakuvaus, lapsikuvaus, Jonna Lentovaara

Maira Gall