23.3.2016

Riparilaisten ja valmistuvien joukkokuvaukset vuonna 2016!

Vaikka ei tällä hetkellä tuntuisi siltä (ihan totta, miksi sitä lunta on vieläkin tultava?!), niin kyllä se kesä sieltä vaan lähenee kokoajan. Kuten aikaisemmin vihjasin, teema- ja joukkokuvaukset tulevat kasvamaan tänä vuonna niin, että kuvaukset eivät kohdistu enää ainoastaan lapsiin. Ja mikä onkaan parempi aika startata nuorten ja nuorten aikuisten kuvaukset kuin toukokuu?




Kesän kynnyksellä tapahtuu ihan huikeita juttuja -rippikoulujen konfirmaatioita on monia ja lisäksi monet nuoret saavat kääntää elämässään uuden lehtisen valmistumisen ja lakkiaisten myötä. Hurjasti onnea teille kaikille, olette juhlanne ansainneet!

Ja koska teitä on todella hurja määrä, olen jo alkuvuonna merkannut kalenteriin kuvauspäivät ihan vain teitä varten jotta saan keskittyä ainoastaan tämän merkkipaalun juhlistamiselle (ja elää itse tuon hetken uudestaan lukuisia kertoja ;)). Kuvauspäiviä löytyy niin miljöössä (Karvia/Kankaanpää/Parkano) kuin studiolla Karviassa. Valitse mieleisesi ja varaa aikasi kuvaukseen!

Varattuasi kuvausajan sekä -päivän, laitan sinulle sähköpostitse lisätietoa kuvauksesta.

STUDIO: Joukkokuvauspäivissä sinulla on valittavana mielisempi tausta kahdesta eri vaihtoehdosta. Kuvaustaustat ovat kesäisen raikkaita, yksivärisiä taustoja jotta ne istuvat varmasti myös juhlavaatteisiisi. Taustavalinnan voit tehdä heti tai vasta kuvaukseen tullessasi. Rekvisiittana minulta löytyy studiosta (oikeita) kukkia vaihtelevasti ja myös niistä pistän tietoa etukäteen. Myös oma rekvisiitta (myös jotain ammattiisi liittyvää tai omia kukkia) on ehdottomasti tervetullutta ja niistä voidaan jutella myöhemmin tarkemmin.

Kuvauksia tehdään aamusta iltamyöhään joten aikavaraukset ovat joustavia.

MILJÖÖ: Kunhan kesä tästä pääsee kunnolla käyntiin, käyn tarkistamassa mieluisat miljööt joissa kuvailen koko päivän. Miljööt valitsen siten, että sielä on paljon vaihtelevuutta ympäristön suhteen, jotta jokaiselle löytyisi mieluisa miljöö kuvausta ajatellen. Kuvaukset toteutetaan mikäli taivaalta ei sada akkoja äkeiden kanssa, ja kuvauksen rekvisiitta sovelletaan tietysti sään mukaiseesti! Miljööt on pyritty ajattelemaan myös niin, että pieni sade ei kuvauspäivää kaada, vaan sateensuojaan on mahdollista päästä. Miljöössä kuvattavien kanssa olen aina enemmän yhteyksissä nimenomaan säästä johtuen ja tarkistelen säätietoja jatkuvalla syötöllä päivittäin parinviikon ajan kuumeisesti ;)!

Kuvauksia tehdään päivän aikana vain 5-7 kuvattavan kanssa, joten näihin kuvauksiin kannattaa varata aika nopeasti.



Tullessasi kuvaukseen täytämme tietysti kuvaussopimuksen jossa mainitaan tietysti kuvauksen hinta ja siihen sisältyvät kuvatuotteet; tässä tapauksessa tarjoushinta 50€ (hinta sis. alv 24%) sisältäen yhden suurikokoisen kuvatiedoston sekä värillisenä että mustavalkoisena. Samasta kuvasta myös nettikokoinen tiedosto esimerkiksi facebookia varten.

Lisäksi kuvaussopimuksessa on maininta siitä, koska koevedokset ovat valmiita (viikko kuvauksesta) ja millä aikataululla saat kuvaushintaan kuuluvan kuvan valintasi jälkeen.

Kuvausaikaa käytämme kuvauksiin sinusta riippuen tietysti 20-30minuuttia, eli kiirettä ei silti tarvitse pitää ja pelätä että aika loppuisi kesken vaikka täysmittaisesta kuvauksesta ei olekaa kyse. Tietysti kuvia otetaan paljon, niin lähikuvia kuin kauempaakin, eri asennoilla ja ilmeillä jotta koevedoksissa olisi mahdollisimman paljon valinnanvaraa!

Viikon kuluttua kuvauksesta saat tekstiviestitse tai sähköpostilla salasanan koevedosgalleriaasi. Sieltä voit rauhassa valita mielestäsi parhaimman otoksen kuvaushintaan kuuluvaksi kuvaksi. Sesonkiajasta riippuen saat valmiin kuvan sähköpostiisi/levyllä seitsemän(7) tai neljäntoista(14) arkipäivän kuluessa tilauksesta (toimitusajat käyvät ilmi sopimuksesta). Halutessasi voit tietysti tilata myös muita kuvia koevedoskuvista lisätilaushinnaston mukaisesti.


Kuvauspäivät riparilaisille:
Studiokuvauspäivät (KARVIASSA):
Perjantaina 13.5 // Sunnuntaina 19.6 // Maanantaina 20.6 //Maanantaina 18.7

Miljöökuvauspäivät
Lauantai 14.5 (KANKAANPÄÄSSÄ) // Tiistai 21.6  (KARVIASSA)
Perjantai 8.7 (KANKAANPÄÄSSÄ) // Perjantai 29.7(KANKAANPÄÄSSÄ)


Kuvauspäivät ylioppilaille ja valmistuneille
Studiokuvauspäivät (KARVIASSA)
Lauantaina 4.6 // Torstaina  9.6

Miljöökuvauspäivät
Tiistaina 7.6  (PARKANOSSA) // Perjantai 10.6 (KARVIASSA) //Lauantai 11.6  (KANKAANPÄÄSSÄ) -täynnä!



KAVERIKUVAT SAMALLA?
Kaverikuvauslisä 20€. Huomaathan että olette varanneet kuvaukset peräkkäisille ajankohdille jotta kaverikuvaus voidaan toteuttaa kuvauksen yhteyssä.

KIITOSKORTTIEN MUOKKAUKSET
Kiitoskortit kuuluvat tietysti oleellisena osana juhlapäivään. Nettikaupan kautta voit tilata kiitoskortteja mieleiselläsi pahvipohjukkeella tai voin halutessasi muokata jostain kuvasta myös kiitoskortin jonka toimitan sinulle digitaalisena tiedostona.

Kiitoskorttimuokkauksen hinta jo ostettuun kuvaan 15€
Kiitoskorttimuokkaus ja kuvatiedosto 25€
Tiedostosta mahdollista printata kymppikoon kuvia.

Mitä tarkoittaa digitaalinen tiedosto?
Digitaalinen tiedosto tarkoittaa sitä, että valmiit kuvat toimitetaan sinulle joko sähköpostitse tai levykkeellä (kuvamäärästä riippuen). Digitaalisesta tiedostosta voit tehdä printtejä ja muita kuvatuotteita rajattomasti (henkilökohtaiseen käyttöön) haluamassasi paikassa. Luovutan kuvaushintaan sisältyvät kuvat aina täydellä resoluutiolla ja täydessä koossa joten voit tehdä niistä haluamasi kokoisia printtejä.

Entä jos mikään kuvauspäivistä ei sovi sinulle tai tahdot kattavamman kuvauksen esimerkiksi useammassa eri paikassa?
Voit aina varata kuvauksen myös erikseen. Muotokuvauspaketin hinta on normaalisti 90€ (kuvien julkaisuoikeudella 70€) ja sisältää yhden digitaalisen kuvatiedoston (värillisenä sekä mustavalkoisena ja nettikokoisena) tai kaksi 13x18cm kokoista paperikuvaa pohjukkeissa.

Muotokuvauspaketissa voimme kuvata sekä studiossa (karvia) että miljöössä eikä kuvausaikaa ole rajattu. Tämä on ehdottomasti oikea valinta silloin, kun haluat jotain erikoisempaa kuvauksiisi! Kuvaukset aamuvarhaisesta (esimerkiksi usvassa) yömyöhään - haluamassasi miljöössä. Voit varata ajan puhelimitse tai sähköpostitse.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Koska haluan huomata kaikki saamani viestit (ja vastata niihin!) julkaisen viestit vasta, kun olen lukaissut ne itse läpi ^_^ !

© IKUISTETAAN TUNNE.

valokuvaaja Kankaanpää, valokuvaaja Karvia, perhekuvaus, muotokuvaus, studiokuvaus, tapahtumakuvaus, hääkuvaus, hautajaiskuvaus, joulukorttikuvaus, minikuvaus, huomenlahjakuvaus, lapsikuvaus, Jonna Lentovaara

Maira Gall