2.3.2016

Pääsiäiskuvaus Karviassa pitkäperjantaina 25.3!

Teemakuvaukset saapuvat jälleen! Vielä on muiden teemakuvausten suunnitelmat vähän auki, mutta aloitetaan heti tästä kun ei malta olla ilman teemakuvauksiakaan! Kuvaukset tarkoitettu siis alle kouluikäisille lapsille. Studioon rakentumassa ihana pääsiäisteema jossa lapsilla on taas tuttuun tapaan paljon ihmeteltävää ympärillä. Ilmoittautuminen on alkanut, joten varaa aikasi nopasti! Mikäli et ole koskaan ollut järjestämissäni joukko/teemakuvauksissa, lue tästä blogikirjoituksesta lisää tietoa!


Kuvauspaikkoja on rajoitetusti, varaathan siis paikkasi ajoissa. Kuvaukset aloitetaan klo 09:00 aamulla. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kuvausajat 20min/kuvattava. Kuvausaika voidaan käyttää haluamallasi tavalla; voimme kuvata lapsesi yksinään, sisaruksen tai kaverin kanssa. Mikäli haluat kuvauksen kahdella eri kokoonpanolla (esimerkiksi lapsi yksinään ja lapsi sisaruksen kanssa), varaathan kaksi kuvausaikaa jotta aikaa on riittävästi.

Kuvaushinta 20€, sisältää kuvauksen, koevedokset sekä yhden asiakkaan valitseman kuvan täydellä resoluutiolla sähköpostiin toimitettuna. Halutessasi voit tilata myös muista koevedosten kuvista haluamiasi tuotteita.

Kyseessä kun on tietysti teemakuvaus, tulee kuvaukseen teemaan sopivaa rekvisiittaa!
Rekvisiitta on nopeasti muunneltavissa lapsen iän mukaan, kuvaus sopii siis myös vaivoille. Kerrothan ilmoittautuessasi kuvaukseen selkeästi millaisia malleja on tulossa. Pienet jotka eivät vielä istu, kuvataan iltapäivällä (muutoksia rekvisiitassa).

KUVIEN AIKATAULU
Kuvauksen koevedokset ovat nähtävillä tiistaina 8.4. Tehtyäsi kuvavalinnan, kuva tulee sähköpostiisi valmiina seitsemän arkipäivän kuluessa tilauksesta. Tämän jälkeen voit teettää kuvasta haluamiasi printtejä missä haluat. Voit tilata printtejä myös suoraan kuvatilauksen kautta.

JOUKKOKUVAUSTEN UKK

Mitä tarkoittaa joukkokuvaus? Joukkokuvaus tarkoittaa sitä, että yhtenä päivänä kuvaan hurjan määrän lapsia, koiria, pareja tai perheitä. Aikataulu on melko kireä ja kuvaukseen varataan aikaa vain 20minuuttia. Sen lisäksi, että päivän aikana pystyn kuvaamaan monta ihastuttavaa mallin alkua, teen pitkän päivän ilman kuvauskaluston siirtelyä. Tämä mahdollistaa kuvattaville edullisen hinnan ja matalan kynnyksen kuvakseen tulemiselle.

Miten ilmoittaudun kuvaukseen? Kuvaukseen ilmoittaudutaan mieluiten sähköpostitse (jonna.lentovaara [at] gmail.com). Paikkoja voi tiedustella myös puhelimitse, mutta koska kalenteri ei aina liiku mukana, saat vastauksen paikkavarauksesta yhtä nopeasti myös sähköpostitse. Ajat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä, toki voit toivoa jotain aikaa ilmoittautuessasi ja katson saadaanko kuvaus sujuvasti järjestymään toivomaasi aikaan. Ensisijaisesti kuvausajat varataan kuitenkin ilmoittautumisjärjestyksessä,

Paluuviestissä saatte kuvausaikanne sekä ohjeistukset kuvauspaikalle (kuvauspaikka aina paikkakunnan keskustan läheisyydessä). Lisäksi vinkkejä kuvausta ajatellen yms. oleellista :).

Haluaisin ilmoittaa useamman kohteen kuvattavaksi?
 Jokaiseen kuvattavaan varataan yksi kuvausaika, jos sinulla on siis vaikkapa kaksi lasta joista molemmista haluat kuvat sekä yhdessä että erikseen, varaa kaksi kuvausaikaa. Mikäli sinulla on esimerkiksi sisarukset joista haluat vain sisaruskuvan, yksi kuvausaika riittää mutta muistathan kertoa kuvattavien lukumäärästä ilmoittautuessasi kuvaukseen.

Kuvauksen hinta ja muut kulut? Kuvauuksen hinta on 20€, sisältäen kuvauksen, koevedokset sekä yhden asiakkaan valitseman kuvan käsiteltynä. Halutessasi voit tilata myös muita kuvia koevedoksista, kuvien hinnaston näet alla. Ennen kuvausta molemmat osapuolet allekirjoittavat ns. kuvaussopimuksen jossa on esimerkiksi määritelty kuvauksen, koevedosten ja yhden kuvan hinnaksi yhteensä 20€.

Mitä minun pitää ottaa huomioon kuvaukseen tullessa? Sen lisäksi että olette hyvällä tuulella :)? Tule kuvauspaikalle ajoissa jotta kuvausajat eivät myöhästy ja ettei päivä veny tarpeettomasti. Ollessasi kuvauspaikalla, odota rauhallisesti vuoroasi ja anna muille kuvattaville kuvausrauha. 

Miten kuvauksessa toimitaan? Kirjoitettuamme kuvaussopimuksen, siirrymme kuvaamaan. Koska olemme jo sähköpostissa käyneet läpi kuvattavat (onko kyseessä koko perheen lapset, ainoastaan yksi kuvattava jne..) kuvaus voidaan aloittaa pikimmiten. Erityisesti eläväiset lapset tarvitsevat kuvaajan lisäksi apukäsiä paikallaan pysymiseen. Ota siis esimerkiksi mukaasi jotain mielenkiinnon herättäjää lapselle vaikka joskus riittääkin että toinen vanhemmista on paikalla hieman hidastamassa tahtia ja pitämään innokasta mallia kuvausalueella ja hyvällä kuvaustuulella :).

Mistä näen kuvaukseni kuvat? Kuvattujen koevedokset ovat nähtävillä 10arkipäivän kuluessa kuvauksesta. Kuvauksen yhteyssä saat mukaasi kuvaustunnuksen (kirjain/numerosarja) millä näet kuvattujen kuvien koevedokset menemällä osoitteeseen:www.jlphotography.kuvatilaus.fi.

Kuvaustunnus on henkilökohtainen eikä muut pääse katsomaan kuvianne.



Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Koska haluan huomata kaikki saamani viestit (ja vastata niihin!) julkaisen viestit vasta, kun olen lukaissut ne itse läpi ^_^ !

© IKUISTETAAN TUNNE.

valokuvaaja Kankaanpää, valokuvaaja Karvia, perhekuvaus, muotokuvaus, studiokuvaus, tapahtumakuvaus, hääkuvaus, hautajaiskuvaus, joulukorttikuvaus, minikuvaus, huomenlahjakuvaus, lapsikuvaus, Jonna Lentovaara

Maira Gall