21.12.2015

Tyttö ja hevonen ♥

Tässä on yksi syksyn ihanimmista kuvauksista ♥ Kyseisestä kuvauksesta on jo aikaa, ensimmäisiä ihania syysiltoja kun pakkasesta ei ollut vielä tietoakaan. Kaiken kiireen keskellä näiden kuvien tänne lisääminen vain jäi -vaikka usein näihin tuleekin palattua fiilistelemään mennyttä syksyä.

Kuvaus hoitui ihan supernopeasti, vaikka mitäpä sitä sitten sen enempiä kuvaukseen tuhraamaan -kaikki olennainen ja tärkeä tuli kuvattua ja ikuistettua saatiin juuri se, mikä pitikin. Ehkä nää kuvat kertoo paremmin kun tuhat sanaa ♥







Tietysti ikuisena hevostyttönä, tää kuvaus oli kaiken kaikkiaan tajuttoman hauska. Tuli haisteltua tallia, hevosia ja pääsi näkemään jopa ihanan orivarsan. Voi tätä hevoskuumeen määrää, vielä joskus mulla on oma ihana puskaratsu jonka kanssa löntystellä syysillan hämärässä. Näin kuvattavana hevonen on mulle suht vieras, onnea oli kuitenkin erittäin osaava omistaja (ja hevonen) jonka avulla mä sain täysillä keskittyä ainoastaan kameran takana haahuamiseen.







Iso kiitos siis Petralle tästä kuvauksesta. Aivan tajuttoman ihana oli kuvata teitä ♥







Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Koska haluan huomata kaikki saamani viestit (ja vastata niihin!) julkaisen viestit vasta, kun olen lukaissut ne itse läpi ^_^ !

© IKUISTETAAN TUNNE.

valokuvaaja Kankaanpää, valokuvaaja Karvia, perhekuvaus, muotokuvaus, studiokuvaus, tapahtumakuvaus, hääkuvaus, hautajaiskuvaus, joulukorttikuvaus, minikuvaus, huomenlahjakuvaus, lapsikuvaus, Jonna Lentovaara

Maira Gall